Rovana Plumb i-a propus Prințului Charles implicarea în proiectele de mediu

În timpul vizitei pe care Prințul Charles a făcut-o, luni,  alături de premierul Victor Ponta la Muzeul Colecțiilor de Artă, acesta a avut o scurta întrevedere și cu Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb. Ministrul roman i-a vorbit  Prințului Charles despre intenția de a derula, în viitorul apropiat, mai multe proiecte de mediu.

Cunoscând faptul ca Printul de Wales militează de ani de zile pentru o agricultură ecologică, încercând constant să sensibilizeze lumea asupra pericolelor cu care se confruntă mediul natural, cum ar fi schimbările climatice, Rovana Plumb i-a propus moștenitorului tronului britanic să i se alature în viitoarele sale demersuri și proiecte “verzi”, menite să promoveze totodata și frumusețile și tradițiile României, de care viitorul rege este foarte atașat.

Printul de Wales s-a arătat interesat de propunerile ministrului Mediului, Rovana Plumb, care a ținut, totodată, să-i mulțumească acestuia pentru interesul arătat deja în această direcție.

“I-am vorbit Alteței Sale Regale despre intenția mea de a derula o serie de proiecte ce vizează problematicile de mediu și vă pot spune că în următoarea perioadă îi vom propune lucruri concrete din acest punct de vedere. Prințul Charles și-a arătat deja interesul și sper că în curând vă putem oferi mai multe detalii legate de un posibil proiect comun”, a declarat pentru De Ce News ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Alteța Sa a plantat, în decursul vizitei sale în România, un copac în satul Roades din județul Brașov, la invitația Fundației “Mihai Eminescu Trust”, care derulează campania “Un copac pentru fiecare școală”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel