Topul personalităților politice, sondaj Avangarde. Răsturnare de situație

Un sondaj Avangarde realizat în perioada 5.10 - 12.10.2016 arată care sunt personalitățile politice despre care românii au o părere bună.

Primul loc este ocupat de președintele Klaus Iohannis în ceea ce privește încrederea în personalitățile politice din România.

Pe locul doi se află primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, în timp ce locul trei este adjudecat de fostul premier Victor Ponta, la egalitate cu actualul șef al Executivului, Dacian Cioloș.

Astfel, la întrebarea "Ce părere aveți despre următoarele personalități politice?", oamenii au răspuns în proporție de 49% - Klaus Iohannis, 48% - Gabriela Firea, 45% - Victor Ponta, 45% - Dacian Cioloș, 44% - Ecaterina Andronescu.

Doar 26% dintre români îi acordă liderului PNL, Alina Gorghiu, cea mai multă încredere, și 22% liderului PMP, Traian Băsescu.

Barometrul de opinie realizat de Avangarde a fost realizat în perioada 5.10 - 12.10.2016, pe un eșantion de 900 de persoane cu vârste peste 18 ani, iar metoda de culegere a datelor a fost CATI (interviuri telefonice asistate de calculator).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel