Dinamo - CFR Cluj 0-2: ”Alb-roșii” au ratat șansa de a urca pe primul loc în Liga 1, după un meci cu trei eliminări

Dinamo a ratat o şansă uriașă de a urca pe primul loc în Liga 1. ”Alb-roșii” au suferit luni seară prima înfrângere din acest sezon, scor 0-2, pe Ştefan cel Mare, împotriva celor de la CFR Cluj. Centralul Radu Petrescu l-a trimis pe Mircea Rednic în tribună şi a eliminat alţi trei dinamovişti, pe Feussi, Filip şi Cosmin Matei, scrie digisport.ro.

CFR a ratat prima ocazie de gol în minutul 9, prin Beleck, care, scăpat singur cu portarul a şutat slab, în Cerniauskas. În replică, Gnohere a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 20.

Cu 6 minute înainte de pauză, Păun a fost lovit în careu de Feussi, iar camerunezul a văzut al doilea galben şi a fost eliminat. Golgheterul CFR-ului, Cristian Lopez, a transformat lovitura de la 11 metri şi a ajuns la al cincilea gol în acest sezon de Liga 1. Dinamoviştii au fost la un pas de 1-1 înainte de pauză, dar Traian Marc s-a opus la execuţia lui Gnohere.

Înainte de startul reprizei secunde, Mircea Rednic a fost trimis în tribună de centralul Radu Petrescu.

În minutul 54, Steliano Filip a văzut şi el al doilea galben şi a fost eliminat. Francisc Dican a mutat inspirat. Intrat în locul lui Lopez, Voiculeţ a reuşit să-l învingă în minutul 77 pe Cerniauskas, cu un șut superb de la distanţă. Cu trei minute înainte de final, Cosmin Matei a devenit al treilea dinamovist eliminat. Prins la mijloc în jocul de pase al jucătorilor CFR-ului, căpitanul câinilor l-a înjurat şi scuipat pe Păun.

Dinamo rămâne fără victorie în faţa CFR-ului din aprilie 2013 și ratează șansa de a profita de înfrângerea Astrei și a deveni liderul Ligii 1.

Vezi și: Înfrângere dramatică suferită de Steaua în Liga 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel