EXCLUSIV  Decizia lui Gâdea după declarațiile lui Cioloș despre Antena 3- SONDAJ

Dacian Cioloș a făcut o serie de declarații dure despre Antena 3 chiar în ziua în care ar trebui să meargă să acorde un interviu lui Mihai Gâdea la acest post de televiziune.

"Mă duc, în primul rând, din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, se uită la acel post, se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acel post şi care nu primesc alt gen de informaţii decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acel post. Cred că acei oameni au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care dacă-l exprim pe alte canale nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin.

Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă. Şi că nu poţi să-ţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, iei cizme de cauciuc ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea, dar trebuie să-ţi asumi şi partea asta', a spus Dacian Cioloş, la o dezbatere organizată de Grupul pentru Dialog Social.

Mai mult decât atât, amintim că tot marți, Antena 3 a fost interzisă la evenimentul organizat de GDS.

[citeste si]

"Nu vă dorim aici. Avem dreptul să primim în casă la noi pe cine dorim. Grupul pentru Dialog Social a decis acest lucru. Nu dorim dialog cu Antena 3!", a strigat furioasă Andreea Pora.

Robert Kiss, reporterul Antena 3 care a vrut să participe la evenimentul unde a venit și premierul, a spus: "Când am ajuns la sediul Grupului pentru Dialog Social am aflat că Antena 3 este interzisă de mai bine de un an ca urmare a unei decizii luate de conducerea GDS".

Grupul pentru Dialog Social şi Revista 22 au organizat marți dezbaterea cu titlul: "PROIECTUL DE ȚARĂ, ÎNTRE POLITICĂ ȘI TEHNOCRAȚIE" unde invitat special a fost Dacian Cioloș. Cu o zi în urmă, Grupul pentru Dialog Social a anunțat că au fost invitați la eveniment membri GDS, reprezentanţi ai societăţii civile, reprezentanți ai mediului academic și cultural, oameni politici și reprezentanți mass-media.

Întrebarea pe care v-o adresăm este următoarea: Credeți că Mihai Gâdea ar trebui să anuleze invitația adresată lui Dacian Cioloș, de a acorda un interviu la Antena 3, după declarațiile premierului? Așteptăm răspunsul în sondajul de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel