Daniela Bârsan, noua șefă a Biroului de Presă al Administrației Prezidențiale

Președintele Klaus Iohannis a numit-o pe Daniela Bârsan în funcția de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publică. Deși comunicatul de presă emis de Cotroceni nu precizează că Bârsan va fi purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, de facto, ea va prelua atribuțiile Tatianei Niculescu Bran, care a demisionat săptămâna aceasta din funcția de purtător de cuvânt.

Daniela Bârsan va coordona activitatea Biroului de Presă al Administrației Prezidențiale. Ea a lucrat în cadrul Departamentului de Comunicare al PNL până la momentul alegerilor prezidențiale de anul trecut.

În urmă cu două zile, scriitoarea și jurnalista Tatiana Niculescu Bran a anunțat că se retrage din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Iohannis.

"Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcţia de purtător de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o", a declarat Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Klaus Iohannis, la Bruxelles, la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel