Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Real Madrid la PSG, pentru 125 de milioane de euro

Șoc în fotbalul mondial! Președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, este dispus să renunţe la superstarul Cristiano Ronaldo. Oficialul madrilen s-a deplasat în Qatar, unde a discutat cu reprezentanții lui Paris St. Germain posibilitatea vânzării portughezului în capitala Franţei.

Informaţia a fost dezvăluită de France Football, care susţine că Perez s-a întâlnit sâmbătă seară cu reprezentanţii campioanei din Ligue 1, la Doha, iar unul dintre subiectele de discuţie ar fi fost trecerea lui Cristiano Ronaldo de la Madrid la Paris, scrie digisport.ro.

Interesul parizienilor pentru triplul câştigător al Balonului de Aur nu este o noutate, iar transferul se poate realiza în această vară, în condiţiile în care UEFA a anunţat în urmă cu câteva zile relaxarea prevederilor fair-play-ului financiar pentru PSG, care era obligată să cheltuiască maximum 60 de milioane de euro pe sezon pentru transferuri.

Astfel, francezii pot cumpăra în continuare pe sume mari, iar Cristiano Ronaldo a redevenit principala lor ţintă. Perez pare a fi deschis la negocieri, însă este de aşteptat ca preşedintele Realului să renunţe la cel mai important jucător al echipei sale doar în schimbul unei sume record.

Potrivit informațiilor citate de gsp.ro, PSG ar fi dispusă să plătească 125 de milioane de euro pentru transferul portughezului de 30 de ani.

Vezi și: Cristiano Ronaldo a donat 7 milioane de euro pentru victimele cutremurului din Nepal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel