Codul fiscal: Daniel Constantin propune ca Guvernul să-și asume răspunderea

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, susține că cea mai bună variantă în privința Codului fiscal este, în opinia sa, angajarea răspunderii de către Guvern.

"Cred că cea mai bună variantă este asumarea răspunderii, dar trebuie să vedem toate condiționările constituționale. Este un proiect pe care l-am asumat politic noi toți ca și coaliție, dincolo de premier, ca atare trebuie să marcăm și din punct de vedere politic", a opinat ministrul Agriculturii, luni, înainte de ședința coaliției de guvernare.

Totodată, Daniel Constantin a subliniat, referitor la observațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la Codul fiscal, că textul actualului proiect va trebui revizuit.

"Eu cred că oricum, dacă se va merge pe această variantă, va trebui să avem un text revizuit referitor la Codul fiscal. Deci se vor mai face amendamente, le studiem și pe cele de la Cotroceni și vom vedea. Sigur că sunt multe aspecte în Codul fiscal, dar cred că cel mai important se referă la reducerea TVA de la 24% la 19%. Dincolo de chestiunea economică, cred că este și o datorie morală față de cetățeni. Am promis din 2012 că vom repara tot ce s-a greșit, ca atare trebuie să facem toate aceste lucruri", a mai spus Daniel Constantin, citat de Agerpres.

Vezi și: Klaus Iohannis a promulgat Codul de procedură fiscală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel