Clotilde Armand și Sergiu Moroianu, mesaj video după decizia USR

Vicepreşedintele USR Clotilde Armand şi soţul său, Sergiu Moroianu, proaspăt exclus din partid, au transmis într-un mesaj video, postat pe Facebook, că sunt o familie unită care nu se va lăsa afectată sau intimidată de nicio greutate.

"Suntem o familie unită, care nu se lasă afectată sau intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum", precizează Clotilde Armand.

La rândul său, soţul ei spune: "Profit de prezenţa mea aici şi de timpul preţios pentru a mulţumi tuturor celor care şi-au exprimat simpatia faţă de mine (...) Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum am sprijinit întotdeauna scopurile şi interesul USR, am sprijinit cauza pentru care el a fost creat".

În plus, Clotilde Armand afirmă că este o neînţelegere, că USR s-a grăbit cu decizia în ceea ce îl privește pe soțul ei, precizând că au existat motive întemeiate  pentru care Sergiu Moroianu nu a putut discuta cu colegii lor de partid înainte de măsura radicală luată în privința acestuia.

[citeste si]

"Eu eram la Cluj, Sergiu nu a putut să discute pur şi simplu, avea alte lucruri mai importante de făcut, pentru că viaţa noastră de familie rămâne o prioritate. Sper că vom avea ocazia să discutăm.”

"O problemă nu se rezolvă chiar întodeauna, dar, de obicei, când te apuci de o problemă, ai mari șanse dacă știi cum s-o iei, s-o rezolvi", a completat Sergiu Moroianu. 

Acesta a fost exclus, vineri seară, din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor privind abuzurile şi greşelile comise de echipa de comunicare coordonată de Matei Păun în timpul campaniei pentru alegerie parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel