Ce așteptări au Udrea și PMP de la prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a comentat, luni, desemnarea lui Klaus Iohannis ca prezidențiabil al ACL și a arătat ce așteptări are de la acesta.

Vezi și: OFICIAL: Klaus Iohannis, candidatul dreptei la prezidențiale: Vreau mai puțin spectacol și mai multă seriozitate

Elena Udrea a transmis că este bine că ACL şi-a anunţat candidatul şi că PMP aşteaptă ca acesta să prezinte viziunea sa privind independenţa justiţiei, întrucât dreapta are nevoie de un candidat care să ducă mai departe proiectele lui Traian Băsescu.

"Anunţarea candidatul ACL este un punct câştigat pentru această alianţă, pentru că au reuşit să-şi desemneze candidatul. Să sperăm că vor reuşi acum să prezinte şi un program al acestui candidat", a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

În opinia sa, în acest moment dreapta "are nevoie de un candidat care să ducă mai departe proiectele începute în vremea actualului preşedinte, în vremea lui Traian Băsescu. Dreapta a câştigat atât în 2004 cât şi în 2009, pentru că s-a unit în jurul valorilor susţinute de Traian Băsescu, şi anume independenţa justiţiei, statul de drept, lupta cu marii baroni. Deci sunt valori pe care actualul candidat al dreptei, cel care va intra în turul doi, este obligat să le susţină în continuare, să le afirme, să lupte pentru ele. Aşteptăm ca cel care a fost desemnat candidatul ACL să ne prezinte şi viziunea pe care o are legat de independenţa justiţiei", a continuat liderul PMP.

Citește și: Un politician important a părăsit PMP. Cum își motivează decizia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel