Bogdan Chirieac: Elena Udrea nu și-a pus problema că ar putea beneficia de legile pe care le-a votat

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, luni, la România TV, în legătură cu discursul susținut de către deputatul Elena Udrea în plenul Camerei Deputaților, unde s-a discutat încuviințarea unei noi cereri de arestare a sa, dar și a unei cereri de începere a urmăririi penale. 

"Discursul a avut de toate, este un discurs corect. Așa stau lucrurile, doar că d-na Udrea ar fi putut fi alături de noi -  jurnaliștii, analiștii, comentatorii au avut acest discurs de ani de zile, cu arestul preventiv, cu posibile abuzuri comise de cei care pot comite abuzuri, cu respectarea drepturilor omului, cu condițiile de detenție de lagăr de concentrare în România capitalistă a anului 2015 - deci d-na Udrea ni se putea alătura mai din timp demersurilor pe care le făceam în studiourile de televiziune. Din nefericire, nu s-a întâmplat așa. Nici nu și-a pus problema vreun moment că ar putea să beneficieze de pe urma legilor pe care și dânsa le-a votat. Altminteri, este un discurs în care pot spune, da, ce spunem noi în fiecare emisiune: arestul preventiv să fie dat  în infracțiuni comise cu violențe, da, se utilizează în exces acest arest preventiv mai ales că persoanele nu sunt încă judecate și condamnate definitiv", a declarat, luni, prin telefon, Bogdan Chirieac la România TV. 

Întrebat dacă există vreo șansă ca fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, să fie optimistă acum legat de votul colegilor din Camera Deputaților, analistul politic s-a declarat sceptic, mai ales că numărul deputaților care trebuiau să fie prezenți la vot este foarte redus, iar în Comisia Juridică, "din nefericire nu numai pentru d-na Udrea, ci pentru oricine aflat în situația asta, s-a votat cu două treimi pentru arestul preventiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel