Alina Gorghiu, PNL: Guvernul e șubred. Victor Ponta își bea degeaba cafeaua la Palatul Victoria

Co-președintele noului PNL, Alina Gorghiu, a anunțat, într-un interviu pentru ziare.com, că noul PNL se pregătește temeinic pentru preluarea guvernării cât mai curând, întrucât orice zi la guvernare a PSD în frunte cu Victor Ponta e toxică pentru România.

Liderul PNL Alina Gorghiu consideră că liberalii trebuie să preia guvernarea cât mai repede, pentru binele acestei țări.

"PNL se pregătește temeinic pentru guvernare. E important să înțelegem că orice zi la guvernare a PSD în frunte cu Victor Ponta e toxică pentru România. PNL ar putea sta să vadă cum se erodează PSD câteva luni, cum spune dl Quintus, chiar un an. Dar pentru România PSD la guvernare înseamnă un eșec, costuri pentru economie, pe plan extern, o mare vulnerabilitate la adresa statului de drept. (...) Sunt lucruri care ne îndeamnă să nu ratăm acest exercițiu anunțat public. Dorim ca programul de guvernare să fie unul cu cel puțin câteva proiecte de anvergură și dl Predoiu lucrează la asta până pe 28 februarie. Guvernul e șubred, trebuie să plece și mai devreme sau mai târziu va face implozie. Sunt atât de mari presiunile de la baronii locali, din afara PSD, încât Victor Ponta își bea degeaba cafeaua la Palatul Victoria", a declarat Alina Gorghiu.

De asemenea, Gorghiu a anunțat și că PNL a demarat deja discuții cu parlamentarii din alte partide pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta necondiționat. Întrebată dacă l-a contactat pe Mircea Geoană, în contextul în care acesta pretinde că are deja un grup de parlamentari gata să se alăture moțiunii de cenzură a PNL, Gorghiu a precizat: "Discuții am și eu, au și colegii mei, nu doar cu domnul Geoană, ci cu foarte mulți colegi din Parlament care au disponibilitatea să priceapă că Guvernul Ponta nu mai poate rămâne la Palatul Victoria. Fiecare va stabili după propria conștiință dacă va vota o moțiune. Sunt convinsă că dl Geoană va vota moțiunea. Dar nu negociem venirea unor parlamentari în PNL, nu se acceptă traseiști, și nu se negociază voturi la moțiune contra poziții executive", a mai spus co-președintele noului PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel