Zodii de femei ca nu trădează NICIODATĂ

Scutaru Cristina / 11 oct 2018 / 07:18 Salveaza PDF Comentarii
femeie
Descriere foto: femeie

Există anumite femei care, născute sub anumite zodii, nu trădează niciodată. Sunt loiale și niciodată nu își vor încălca promisiunile.

Taur

Femeia Taur are niște principii foarte concrete după care își ghidează viața. Niciodată nu va trăda, iar cuvântul răzbunare nu există în vocabularul ei. Urăște minciuna și iubește corectitudinea și fidelitatea.

Fecioară

Persoana născută în zodia Fecioară este foarte serioasă și nu vrea să audă cuvântul trădare. Spune lucrurile verde în față, fiind foarte sinceră. Cuvântul ei de ordine este fidelitatea în orice tip de relație ar fi. E dispusă la orice sacrificiu pentru cei dragi.

Rac

Femeia Rac este fidelă în toate relațiile pe care le are. Pentru ea contează foarte mult confortul unei relații stabile, motiv pentru care este în stare să sacrifice totul, să dăruiască partenerului toată libertatea pentru a-l păstra alături.

Capricorn

Femeia Capricorn nu își va înșela partenerul și nu îl va părăsi chiar dacă sentimentele pentru acesta se sting. La fel procedează și cu prietenii sau partenerii de muncă. Merge până în panzele albe alături de cei cărora le-a promis sprijin. E drept că este foarte încăpățânata, însa fidelitatea reprezintă pentru această femeie un lucru sfânt.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27