EXCLUSIV  Zodiac decembrie 2020. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu

Horoscop. În ultima lună a anului 2020, fiecare dintre noi se va afla la o răscruce de drumuri din punct de vedere astrologic.

Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din data de 21 decembrie se va petrece în Vărsător și ne obligă să renunțăm la energia pământeană și conservatoare a Capricornului, pe care am tot traversat-o anul acesta. Cu toții vom spera că vom scăpa de acest an copleșitor, dar adevărul este că abia din 21 decembrie vin adevăratele schimbări.

Berbec

Dacă la serviciu, totul funcționează cât de cât, nu are rost să te victimizezi prea mult. Recomandabil este să accepți ce se întâmplă și să îți faci un plan de a te îmbunătăți astfel încât să fii avansat sau să îți găsești un alt loc de muncă.

Taur

Dacă în continuare, crezi că doar tu ai dreptate și că viața nu se poate schimba, vei fi luat prin surprindere. În acest an trebuia să vezi că nu te poți lupta întotdeauna cu incertitudinea. Vei avea succes dacă vei accepta și părerile celorlalți.

Gemeni

Mai ai această lună în care să îți dai seama de cât de limitate sunt resursele tale: banii, timpul, energia. Dacă ai refuzat să faci asta până acum, vei fi obligat. Doar după o criză personală vei ști în care direcții să vrei să zbori în viitor.

Rac

Nu îi vei mai putea ajuta pe alții cu forța. Și nimeni nu este obligat să îți întoarcă favorul. Pot apărea momente de criză în care te vei simți singur, neprotejat și anxios. Astrele îți recomandă să începi să nu mai ai încredere oarbă în ceilalți.

Leu

Locul de muncă nu este bătut în cuie pentru toată viața sau ferit de schimbări neașteptate. Iar cariera este doar o parte din tine. Învață să accepți și să mai renunți la orgoliu. Începe o perioadă favorabilă pentru conectare cu posibili parteneri.

Fecioară

Perfecțiunea nu este general valabilă, iar tu îți vei da seama de acest lucru. Vei ajunge într-un moment în care vei descoperi că ai nevoie și de alte bucurii, nu doar de muncă. Și astfel poate vei alege să îmbini utilul, serviciul, cu utilul, o pasiune.

Balanță

Nu mai poți controla ce s-a întâmplat în viața ta până acum, mai ales în copilărie. Va depinde doar de tine dacă vei mai dori să rămâi în postura de victimă, sau dacă vei deveni mult mai flexibil. Ai nevoie de noi hobby-uri.

Scorpion

Îți pui întrebarea dacă ai o fundație emoțională sănătoasă. Și dacă locuința, proprie sau închiriată, îți face bine. Începi să dai mai multă importanță spațiului în care locuiești, dar și relațiilor pe care le ai cu rudele cele mai apropiate.

Săgetător

Este cazul să cauți metode prin care să îți dai seama cât valorezi, de ce ești bun și de ce ai putea îmbunătăți. Poți alege să reiei anumite studii, să găsești un nou domeniu de interes sau să te preocupi mai mult de dezvoltarea personală.

Capricorn

Ai muncit mult și ai pătimit destule în acest an. Pasul următor este găsirea celei mai bune căi de monetizare a întregului efort. Nu mai este cazul să stai în carapacea ta. Nimeni nu o să afle de talentele tale dacă nu le expui.

Vărsător

Lasă ce este învechit și tradițional. Este momentul să te bazezi pe intuiția ta și să ceri mai multe de la viață. Chiar dacă de data aceasta, schimbarea te sperie serios. Marea conjuncție Jupiter-Saturn îți va lua ceva, dar îți va și oferi destule daruri.

Pești

Este un moment al bilanțurilor, mai ales în sfera socială. Te vei gândi la oamenii care au fost cu adevărat autentici cu tine, dar și la cei pe care nu îi vei mai dori în jurul tău. De asemenea, va începe o perioadă bună de vindecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel