Urmărește emisiunea live


Zodia cu cele mai înalte niveluri de inteligență

Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels
Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels

Nativii unei anumite zodii se remarcă prin inteligență peste medie. 

Potrivit Business Insider, cei născuți sub semnul Vărsătorului, între 20 ianuarie și 18 februarie, au cele mai înalte niveluri de inteligență analitică, aspecte care se măsoară prin abilitatea cognitivă și IQ.

Vărsătorii sunt inovatori. Planeta care îi guvernează, Uranus, este, de fapt, asociată cu Internetul. Așadar, pe domeniul IT, puteți apela la Vărsători. Ei vorbesc cu înțelepciune și oferă informații extrem de interesante.

Vărsătorul este un gânditor profund. Filtrează totul prin mintea lor extrem de inteligentă și nu se angajează într-o credință sau soluție fără să aibă toate faptele care să o susțină. Ei caută puncte de vedere alternative pentru a înțelege toate laturile unei situații.

Vărsătorul gestionează bine raționamentul abstract deoarece îi place să analizeze și să sintetizeze o situație. Dacă vă confruntați cu o problemă, este o idee bună să căutați ajutorul unui Vărsător. El va veni cu planul perfect pentru a rezolva dilema.

Vărsătorul știe să fie obiectiv

Spre deosebire de Pești și Rac, care lucrează cu emoțiile și empatia, Vărsătorul este capabil să se distanțeze de o situație. Acest lucru îl ajută să găsească mai ușor o soluție, păstrându-și în același timp obiectivitatea.

Întrucât Vărsătorul este condus de Uranus, planeta care este asociată cu geniul, individualitatea și ideile neconvenționale, se explică de ce vorbim de una dintre cele mai inteligente zodii.

De asemenea, Uranus conferă Vărsătorului o calitate vizionară. Este capabil să gândească în afara ”cutiei”, în moduri inovatoare, și este capabil să perceapă viitorul. Este ceva normal ca Vărsătorul să aibă un plan, bine pus la punct, pe cinci sau chiar zece ani.

Pentru ca un Vărsător să fie cu adevărat fericit are nevoie de stimulare mentală. Fără aceasta, plictiseala apare întotdeauna. Locurile de muncă monotone de birou nu sunt, cu siguranță, cariera ideală pentru acest semn zodiacal.

De obicei, aleg joburi care le pune creativitatea în prim plan. Sunt atrași de modă și de cele mai noi tehnologii. Sunt perseverenți, răbdători și încrezători în sine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel