Horoscop 13 aprilie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Frică uriașă pentru o zodie

Pixabay
Pixabay

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, aduce vești importante pentru zodiile Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Balanță și Fecioară. 

Berbec - Ziua de ieri ți-a dat foarte multă energie, foarte mult curaj, foarte mult aplomb, ceea ce e bine. Acum este timpul să monetizezi și spun asta pentru că Venus se pregătește să intre în Taur, deci e clar puțin că trebuie să începi să te gândești și la zona financiară. Debordezi de energie, știi foarte multe chestii, dar cum pui practic lucrurile acestea, cum le folosești, ce obții de pe urma energiei tale? Adică da, copiii se aruncă, se joacă, dar acum trebuie să fii un copil mai deștept și să înveți. Petrec atât de mult timp la serviciu, pentru că iau banii aceștia, sau stau atât de mult de vorbă cu oamenii aceștia pentru că s-ar putea să câștig ceva de aici. Nu înseamnă că sunteți egoiști, nu înseamnă că sunteți lucrativi, ci efectiv înseamnă că trebuie să învățați să vă dați valoare. 

Taur - Voi simțiți că trebuie să faceți ceva, luna nouă de ieri s-a petrecut în casa a XII-a, Venus se pregătește să intre în semnul vostru. Venus, guvernatorul vostru, vine la el acasă. În sfârșit vă simțiți și voi mai bine. Dar veți avea senzația că parcă vă trebuie mai muli bani, parcă vă trebuie mai mult timp, parcă vă trebuie mai multe cunoștințe. O să aveți senzația asta permanentă că trebuie să mai aveți ceva în plus. Este doar o frică, doar o nesiguranță, o sa vedeți că de mâine o să fie mult mai ușor. 

Gemeni - Vedeți să nu aveți foarte multe frici că pierdeți ceva sau să vă fie frică că la serviciu se întâmplă un proiect și sigur veți avea de pierdut, sau în familie se întâmplă ceva și vă gândiți că trebuie să cheltuiți bani sau să pierdeți nu știu ce. Senzația asta că s-ar putea să pierdeți ceva e destul de puternică. Dacă Taurilor le-am zis că ei au impresia că nu au nimic, voi veți avea impresia că pierdeți ceva, că vi se duce ceva. Și vedeți ca această frică să nu vă afecteze relațiile cu ceilalți, mai ales cu oamenii cei mai dragi, cei mai apropiai, pentru că s-ar putea să fiți foarte confuzi și să nu vă dați seama că trebuie să fiți obiectivi cu unii și cu unii trebuie să fiți subiectivi. 

Rac - Luna nouă de ieri, vedeți că a fost la începutul săptămânii și din punctul meu de vedere și toată săptămâna va fi destul de important acest aspect, mai ales că s-a petrecut în casa a X-a a carierei. Deci toată săptămâna aceasta pentru voi e foarte importantă pe plan profesional și chiar și astăzi când Venus se pregătește să iasă de acolo și să intre în Taur în casa a XI-a, chiar și astăzi trebuie să stați pe poziții, trebuie să stați acolo, gata, gata să vă aruncați, să alergai și să vă implicați foarte mult într-un proiect. V-aș mai recomanda să fiți puțin mai atenți și la oamenii din jurul vostru ce sfaturi vă dau. 

Leu - Veștile de astăzi în primă fază nu sunt cele dorite neapărat de voi, nu sunt cele așteptate. Dar sunt vești care produc evenimente plăcute. Poate vi se spune că „facem asta și nu mai facem asta”, iar voi veți fi ceva de genul „nu, că eu voiam așa”, dar de fapt lucrurile vor fi în avantajul vostru dacă aveți răbdare și dacă vedeți ce se întâmplă acolo. Astăzi, din perspectiva mea, încercați să nu vă certați cu nimeni la locul de muncă sau să nu vă contraziceți, că o să fie bine. 

Fecioară - Calcule peste calcule, analize peste analize, vă gândiți la tot felul de riscuri, e normal, cu atât de multe planete în casa a opta. Voi sunteți consultantul de criză cel mai bun din viața voastră și s-ar putea să fie nevoie să rezolvați situații pe care alții n-au reușit sau situații care păreau că nu au mod de a fi rezolvate. Astăzi sunteți salvatori pentru foarte multe persoane, dar vă va epuiza foarte mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel