EXCLUSIV  Zodia care are o perioadă nemaipomenită pentru sănătatea mintală. Daniela Simulescu: Nu le mai puteți ascunde sub preș! / Video

foto pexels
foto pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a zis faptul că o zodie ar trebuie să pună pe primul loc partea spirituală în perioada următoare.

Este vorba despre cei cu zodia Rac sau Ascendent în Rac

'Începutul săptămânii s-ar putea să vină cu unele surprize pentru că Mercur se întâlnește cu Uranus în Casa a 11-a. Din rândul apropiaților vin vești, aflați lucruri, vă pun pe jar, trebuie să faceți schimbări și destul de multe ajustări. Jupiter s-a mutat în Casa a 12-a. Mercur va intra acolo. Soarele și Venus se află și ele acolo. Este o perioadă în care funcționați cu resurse minime. Nu încercați să le faceți voi pe toate, nu încercați să îi ajutați pe toți și să vă forțați. Nu faceți exces de zel pentru că nu vă ajută la nimic.', a zis Daniela Simulescu.

'În următoarele zile, săptămâni, să vă apropiați mai mult de latura spirituală, indiferent de ce înseamnă asta pentru voi. Poate doriți să mergeți într-o călătorie și doriți să învățați din mai multe culturi, civilizații sau poate vă doriți să mergeți într-un pelerinaj sau poate vă doriți să începeți o terapie. Este o perioadă nemaipomenită pentru sănătatea mintală. Dacă aveți un viciu, un obicei disfuncțional sau sunteți într-o relație toxică, ori stați în preajma unor oameni care nu vă fac bine, cu Jupiter în Casa a 12-a toate acestea ies la iveală.', a spus Daniela Simulescu.

'Dacă până acum fugeați și vă mințeați, acum nu se mai poate. Din momentul în care vă treziți și vă duceți la baie să vă uitați în oglindă le vedeți acolo! Sunt cu voi toată ziua aceste lucruri, care iau acum o formă, după ce v-ați ferit și le ascundeați sub preș. Acum e momentul să le vedeți, acceptați, definiți și să începeți vindecarea! Relația cu trecutul este foarte importantă și nu poate fi vindecat 100% cum ne-am dori, dar măcar o parte merită alinat, respectiv poate relația cu părinții, un fost partener sau cu copiii, dat fiind faptul că pentru voi familia este destul de importantă. Partea asta spirituală cred că ar trebui pusă pe primul loc.', a mai zis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel