EXCLUSIV  ZODIA avertizată de Univers. Astrolog Dc News: Supărare mare

Horoscop iulie 2019
Descriere foto: Horoscop iulie 2019

În săptămâna 8-14 iulie, nativii unei zodii se vor supăra destul de mult. Dezamăgirea este destul de mare. Astrologul Dc News spune ce trebuie să facă zodia Balanță. 

Dacă ați niște situații profesionale pe care le-ați tot dus, ați considerat că le-ați finalizat, că vi s-a spus că ați făcut bine. Un pic de acolo se reîntoarce, iar superiorii vor dori să aibă discuții cu voi. Pe moment, veți simți că nu ați făcut bine, o să aveți senzația că sunt conflicte și nu vă convine. Acum, nu o să vă spun să fugiți, pentru că sunt niște lucruri de rezolvat.

Când mă gândesc la superiori, să știți că mă gândesc și la o autoritate. Care poate înseamna și părinții, dacă aveți ceva de rezolvat cu ei.

Să știți că nu o să vă fie foarte ușor. Discuțiile, contradicțiile pe niște proiecte importante pentru tot neamul vor face să vă supărați destul de mult, o să vă obosească, vă veți simți sleiți din cauza aceasta. O să vă fie greu să aplanați o ceartă. Deci, puțin mai mult calm.

Aceste previziuni sunt valabile pentru zodia Balanță, pentru săptămâna 8-14 iulie, prezentate de Daniela Simulescu, astrologul Dc News. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27