"Ziua porţilor deschise" la şantierele Companiei Municipale Consolidări, după apelul disperat la Nicuşor Dan

"Având în vedere reacţiile apărute în spaţiul public, urmare a scrisorii deschise trimisă de angajaţii companiei noastre primarului general Nicuşor Dan, invităm cetăţenii Capitalei şi reprezentanţii presei pe şantierele noastre pentru a constata realitatea din teren", informează Compania Municipală Consolidări SA.

"Întrebările şi suspiciunile generate de afirmaţiile celor care susţin că demersul disperat al muncitorilor este nefondat, iar activitatea companiei este inexistentă ori că lucrările au fost făcute de mântuială îşi pot găsi raspunsul "la locul faptei". Astfel, în spiritul transparenţei, facem acest demers de a deschide şantierele tuturor persoanelor interesate, tocmai pentru a demonstra ce a însemnat munca sutelor de angajaţi ai companiei, în ultimii 4 ani.

Domeniul în care compania noastră şi-a desfăşurat activitatea şi a depus eforturi este unul de siguranţă naţională, iar lucrările au fost realizate cu responsabilitate. Există documentaţii justificative pentru lucrările realizate, asumate de specialişti în domeniu. Şantierele noastre nu au fost simple lucrări de construcţii, specialiştii în domeniu cunoscând îndeaproape dificultăţile consolidării pentru clădiri cu risc seismic.

Aşa cum am transmis şi prin scrisoarea deschisă adresată primarului general al Capitalei, menţionăm că angajaţii noştri asigură şi paza a 23 de şantiere unde au fost începute sau sunt în desfăşurare lucrările, de asemenea în locaţii unde lucrările sunt finalizate, dar nerecepţionate.

Citeşte şi: Salariaţii Companiei Municipale Consolidări, neplătiţi din decembrie, au ieşit în stradă. Apel disperat la Nicuşor Dan



Vineri, 18 iunie 2021, angajaţii noştri vor permite accesul, în intervalul 10:00 - 15:00, tuturor doritorilor în şantierele următoarelor imobile aflate în proces de consolidare:

1. Str. Ştirbei Vodă nr. 20,

2. Str. Biserica Enei nr. 14,

3. Str. Blănari nr. 2,

4. Str. Franceză nr. 30,

5. Palatul Voievodal Curtea Veche.

Muncitorii şi responsabilii obiectivelor care au lucrat la aceste şantiere vor putea explica tuturor vizitatorilor în ce constă consolidarea unui imobil cu bulină din Capitala. De asemenea, vor fi prezenţi specialişti care au meserii pe cale de dispariţie în România, motiv pentru care s-au constituit ateliere speciale. Astfel, echipe de tineri restauratori au învăţat meserie de la specialiştii cu zeci de ani experienţă.

Vă aşteptăm pe şantiere pentru a vă convinge personal de calitatea lucrărilor şi că tot ce spunem este pura realitate", transmite Compania Municipală Consolidări SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel