Voluntarii au finalizat reabilitarea Secţiei de Cardiologie din Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa

Proiectul "Adoptă un salon" a ajuns la final, iar după cinci zile de muncă intensă, Secţia de Cardiologie a Staţionarului 2, de la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Reşiţa, a fost reabilitată complet.

"Mă bucur că s-a întâmplat acest lucru şi lobby-ul pe care l-am făcut mereu şi mereu începe să se vadă. Sunt convins că şi pe viitor vor avea loc astfel de acţiuni. Am adus şi paturi noi, iar pentru ceea ce s-a întâmplat aici le mulţumesc voluntarilor", a declarat, marţi, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Waldemar Murgu.

Proiectul "Adoptă un salon" a mobilizat comunitatea din Reşiţa şi din împrejurimi, aşa încât zeci de voluntari de la Crucea Roşie, Jandarmerie, studenţi şi oameni de rând au contribuit cu bani, materiale de construcţii sau mână de lucru pentru renovarea Secţiei de Cardiologie a Staţionarului 2, de la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Reşiţa.

"Am ajuns la finalul misiunii noastre. Acum simt emoţiile, bucuria, satisfacţia lucrului bine făcut, într-un timp foarte scurt. Pot să spun că oamenii au sărit, cu mic, cu mare şi ne-au ajutat. Doar prin credinţă, solidaritate şi generozitate am reuşit. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect şi le-au dat o şansă bolnavilor. A fost o muncă titanică, cinci zile în care s-a muncit extraordinar de mult, timp în care s-a dat cu şpaclul, cu bidineaua, s-au acoperit găurile şi crăpăturile, s-a făcut curat şi aşa mai departe", a afirmat iniţiatoarea campaniei, Liliana Gherle.

Voluntari de toate vârstele au răspuns prezent proiectului iniţiat de Liliana Gherle şi fiecare s-a implicat după puteri, fie că a făcut curăţenie, fie că a văruit sau a pictat, pentru a transforma Secţia de Cardiologie.

"Sunt foarte mulţumită de ceea ce a ieşit. Când am început, nu m-am gândit că va fi atât de bine. A ieşit perfect, mult peste aşteptările mele. Mă bucur că avem astfel de oameni în Reşiţa. S-a muncit enorm, chiar şi 14 ore pe zi. Au fost oameni minunaţi, indiferent de vârstă ori de statutul social. Au fost, toţi, o echipă. De acum, oamenii care vor fi internaţi aici vor găsi condiţii mult mai bune", a subliniat medicul Ilona Voina.

Materialele rămase vor fi redirecţionate viitoarelor proiecte de reabilitare din spital. Liliana Gherle a propus, pentru perioada următoare, şi renovarea Secţiilor de Recuperare medicală şi Neurologie din acelaşi staţionar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel