Virgil Ianțu la Magic FM: M-a ferit Dumnezeu de momente foarte grel

Virgil Ianțu a lansat joi dimineață, la Magic FM, piesa 'Ce bine că ești', primul single de pe viitorul său album 'Ieri și azi', ce va apărea în primăvara anului 2014. Invitatul Lianei Stanciu și al lui Raul Brebu la matinalul Magic Start le-a spus ascultătorilor Magic FM ce l-a motivat și cum a început acest proiect.

„Mă gândeam pe drum: de ce nu e făcută ziua de lucru de la 11:00? Dom'le, lasă omul să doarmă. La 11:00 să înceapă ziua de lucru și ține până la 6-7 seara. Oricum stai mult la muncă”, a declarat invitatul la începutul întâlnirii live cu ascultătorii Magic FM.

În cadrul rubricii Bătălia hiturilor, Ianțu a susținut-o, alături de Raul Brebu pe Barbra Streisand cu piesa 'Woman in Love”, ocazie cu care le-a mărturisit ascultătorilor Magic FM faptul că este un admirator al artistei: „Niciodată n-am înțeles de ce o făceau 'urâțică' prin ziarele lor. Mie nu mi s-a părut niciodată urâtă. Avea o carismă și chiar părea frumoasă, așa cum avea ea bârnuța aia...”.

„Eu sunt om de muzică, chiar dacă latura aceasta nu a fost atât de vizibilă în ultima vreme. Am crescut de mic cu un instrument muzical în mână, am făcut liceul de muzică și Conservatorul”,

„Albumul nu s-a născut dintr-o dorință de a demonstra ceva. Visul s-a împlinit. Nici acum nu-mi vine să cred că acest material există”, a declarat Virgil Ianțu la Magic FM despre albumul 'Ieri și azi', care conține 11 piese românești reinterpretate într-o manieră swing/jazz și care va fi lansat în primăvara anului viitor.

Artistul a povestit la Magic FM cum a ajuns să lucreze la acest proiect muzical. „Totul a plecat de la un gând care mă cam rodea. Am citit undeva că unul dintre cele mai mari păcate e să ai ceva de la Dumnezeu, un har, un talent și să nu-l folosești pe timpul vieții. Mă rodea treaba asta, chiar dacă mai aveam colaborări, mai intram în studio”, a spus el.

„M-a ferit Dumnezeu de momente foarte grele. Sunt unele inevitabile, dar trebuie să trecem peste ele”, a mai declarat Virgil Ianțu la Magic FM, răspunzând la întrebarea lui Raul Brebu: Cum treci peste momentele mai grele din viață?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel