Viorica Dăncilă, REPLICĂ pentru cârcotași. SECRETUL din spatele GAFELOR. Cine e de VINĂ: "MISOGINISM"

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a oferit un interviu exploziv în emisiunea lui Denise Rifai. 

Denise Rifai: "Doi ani ați fost premierul României, dintre care 1 an președintele PSD. Ați fost aspru criticată pentru gafele dumneavoastră de exprimare. „Orice om îi este teamă, imunoglobină etc”. Ați fost ironizată, s-au făcut glume până când românii au început să discute despre capacitățile dumneavoastră intelectuale".

"Cine e Viorica Dăncilă?"

„Sunt un om care a terminat o facultate, a profesat, a luptat pentru fiecare treaptă pe care a urcat-o. Sub influența stresului, a presiunii, am făcut greșeli de exprimare, a oboselii. Sunt mulți lideri politici care greșesc, care aduc în limba română cuvinte noi. Dar nu îi taxează nimeni așa cum am fost eu taxată. Am văzut puterea presei, presa e puternică, când vrea să creioneze o imagine face cu mare succes. Vedem acum cum greșesc liderii politici, dar acum sunt trecute în derizoriu. Mă face să cred că e foarte greu pentru o femeie să fie în prim plan politic, că există misoginism. A greși este omenesc, am făcut greșeli, nu am greșit niciodată în deciziile pe care le-am luat pentru țară și pentru oameni. Sper ca pe parcursul timpului ca cetățenii să se convingă de acest lucru”, a răspuns Viorica Dăncilă, în direct la Kanal D. 

"De ce făceați atâtea gafe?"

"Aici era și o lipsă de coordonare cu serviciul de protocol, drept urmare am adus pe altcineva la protocol, pentru că eu nu cred că o persoană poate fi familiarizată cu toți pașii, legat de venirea unei personalități... nu înveți aceste lucruri la școală. Acest lucru trebuie să ți-l explice oamenii de la protocol. De multe ori, la aceste lucruri nu au fost explicate foarte bine. Eram la început, nu vreau să fac acuzații, vreau doar să relatez cum s-a întâmplat și acest lucru a dus să fac anumite greșeli. Deci nu cred, nu cred că aceste lucruri sunt doar legate de Viorica Dăncilă, pentru că am văzut astfel de lucruri și la alte persoane.

Nu spun asta ca o justificare. Eu cred că atunci, la început, era o perioadă în care intram într-o nouă eră, într-o nouă perioadă, una cu foarte multe presiuni, o perioadă în care aveam nevoie în jurul meu de oameni care să mă sprijine pentru orice acțiune, eveniment, detaliu legat de o anumită participare. Ei bine, la început nu am fost atât de sprijinită, ceea ce s-a concretizat în aceste erorile pe care le-am făcut", a completat fostul premier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel