Violeta Alexandru, SUPĂRATĂ pe jurnaliști: Cum aș putea?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a arătat supărată pe felul în care pun întrebările jurnaliștii, fără a da un răspuns pentru profesori, într-un final. 

Întrebată dacă și profesorii, aflați și ei în prima linie, ar merita să primească stimulentul de 500 de euro, după cum prevede un proiect PSD, Violeta Alexandru s-a luat de jurnalista care i-a adresat întrebarea, fără a răspunde: ”Nu vă supărați, când puneți întrebarea dacă ar merita? Cum aș putea să vă răspund la întrebare dacă eu cred dacă merită sau nu? Cine aș fi eu să apreciez că cineva merită sau nu merită? Nu punem întrebarea dacă merită!”. 

La insistențele celorlalți jurnaliști, ministrul Muncii a răspuns: ”Nu sunt singura care decide nu numai asupra salariilor profesorilor, este o decizie de echipă guvernamentală”. 

Cerându-i-se opinia sa în acest context, ministrul a răspuns că este într-o funcție publică în care trebuie să aibă rezultate și eficiență. ”Când vom lua o decizie legată de creșterile pentru profesori, vă asigur că o vom comunica. Dacă merită, dacă eu cred că, dacă ar fi bine să, după părerea mea, nu fac decât să tensioneze categorii socio-profesionale” a continuat Violeta Alexandru. Ministrul a afirmat, în continuare: ”Aș prefera să răspund la ce se poate face financiar”. Întrebată dacă se poate face financiar, ea răspuns: ”Întrebați Ministerul Finanțelor”. 

Nu este singurul ministru PNL care se supără pe jurnaliști. Și ministrul Monica Anisie a avut o reacție acidă în urmă cu o zi: 

Anisie a RĂBUFNIT. A ȚIPAT la jurnaliști. "Nu vreți să vă dați DEMISIA? / Sunt DEZAMĂGITĂ. NU mai ȘTIU"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel