Viitorul, eliminată din Cupă. Hagi, fericit: Avem copii

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

FC Viitorul Constanța, echipa patronată și antrenată de Gheorghe Hagi a fost eliminată din Cupa României, aseară, de FC Botoșani. Cu toate acestea, Hagi este mulțumit de jocul echipei. 

FC Viitorul Constanța a pierdut cu scorul de 3-2, după ce Hagi a decis să folosească mai mulți tineri jucători. De cealaltă parte și Botoșaniul a folosit o formulă cu jucători care nu au fost folosiți foarte mult. 

"Am venit cu o echipă tânără, mi-am asumat acest risc și sunt foarte mulțumit. Jucătorii m-au surprins, au avut personalitate.

Am întâlnit o echipă mai experimentată, iar tinerețea noastră s-a văzut după minutul 70. Plec mulțumit, am trecut examenul. Plec cu un gând bun, avem copii!Dacă vor juca în continuare vor căpăta experiența de care au nevoie.  Am demonstrat că avem jucători buni de 19 ani. Merg pe linia asta, vom continua să producem jucători.

Jucătorii au arătat că au putere, au revenit de două ori, au demonstat că au personalitate. Dar, atunci când vine oboseala, scade și concetrarea", a declarat Hagi, la TV Digi Sport, conform gsp.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel