Video cu reacția unui câine când stăpâna sa îi arată factura de la veterinar

Foto captură TikTok
Foto captură TikTok

O filmare care surprinde reacția unui cățel atunci când stăpâna sa îi pune în față factura de la veterinar a devenit virală.

Un videoclip cu un labrador care stă așezat pe canapea și cu căștile în urechi a strâns numeroase aprecieri pe TikTok. Stăpâna acestuia a filmat reacția lui în timp ce i-a pus în față factura de la veterinar, amuzându-se de expresia animalului de companie.

Iată filmarea:

@coco224466 So maybe get a job?????#dog #dogsoftiktok #cutedog #pet #puppy #animals #goldenretriever #foryou #foryoupage #fypシ #fy #viral #funnydog #funnyvideo ♬ original sound - Blu

 

Citește și / EXCLUSIV DCNews: Alimentele pe care trebuie să le excludeți de urgență din hrana câinilor

Pilotul Cezar Osiceanu a spus care sunt alimentele pe care ar trebui să nu le dăm niciodată câinelui. 

„Carnea de porc și mezelurile sunt total excluse din alimentația câinilor, deoarece salitra folosită la mezeluri este foarte toxică la câini. Ambele produc diaree și eczeme extrem de greu tratabile. Organele nu au decât extrem de puține proteine și fermentează foarte rapid. De aceea este interzisă folosirea lor în alimentația câinilor, în special a puilor și a câinilor în creștere sau convalescenți.

Fasolea și mazărea sunt dușmanii de moarte ai câinilor pentru că fermentația produsă este în 90% fatală acestora. Cartofii nu sunt digerați de către câini și produc și ei fermentație. Morcovul asigură necesarul de sodiu al câinilor și de aceea nu trebuie să punem sare în mâncarea lor nici măcar pentru gust.

Producătorii de hrană uscată pentru câini și pisici folosesc masiv sarea pentru că nu îi controlează nimeni. Sarea produce sete și animalul va bea multă apă. Apa va umflă în stomac produsul ingerat după modelul “biscuitele soldatului pe front” și astfel va crea o senzație de sațietate”, a precizat pilotul Cezar Osiceanu în exclusivitate pentru DC News.

Citește și / De ce pisica intră în baie des

Pisica are obiceiul de a-și marca teritoriul oriunde în casă, chiar și în cele mai private locuri. Pisica nu suportă să fie ignorată, să nu i se acorde atenție.

Dimineața, pisica își urmărește stăpânul peste tot, chiar și în baie, pentru că îi este foame și așteaptă ca acesta să îi dea hrana preferată și bolul de apă, notează familist.ro. Pisica este și foarte curioasă, vrea să inspecteze orice zonă din casă și să petreacă mult timp cu stăpânul ei.

Pentru o pisică, baia este un loc interesant, unde se poate juca cu mici obiecte colorate, cu perdeaua de la duș, cu hârtia igienică sau cu prosoapele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel