EXCLUSIV  Venus, triplu careu la sfârșit de septembrie. Previziuni negre: Ne vom DETESTA

Până la finalul lunii septembrie, Venus face un triplu careu: cu Saturn, Nodul Sud și Pluto.

Venus, planeta frumuseții și a iubirii se află în Balanță, în domiciliu, locul unde îi priește cel mai bine, unde are simț estetic, se manifestă armonios și echilibrat. Saturn se află în Capricorn, tot în domiciliu, unde dărâmă tot ce nu este construit autentic sau nu este organizat. Tot acolo se află și Nodul Sud (ceea ce exagerăm în viața asta) și Pluto (nevoia de control). Careul este un aspect de 90 de grade și provoacă o tensiune interioară. Când două planete formează acest aspect, avem de-a face cu o luptă între cele două pentru manifestare. Doar că se blochează una pe cealaltă.

Primul careu al lui Venus, cel cu Saturn, aduce multă frustrare în relații, în modul în care (ne) iubim, dar și neîncrederea în fizicul nostru. Ne preocupă mai mult defectele decât calitățile. Și ne certăm, și suntem duri cu noi înșine.

Al doilea careu, cel cu Nodul Sud, provoacă revelații referitoare la trecutul amoros. Din păcate, nu unele plăcute și dulci, ci mai degrabă dureroase și apăsătoare.

Al treilea careu, cel cu Pluto, dă și incapacitatea de a ne controla emoțiile. Vrem schimbare, dar căutăm calea cea mai dură, cea care ne va aduce transformări radicale.

Cea mai simplă traducere a acestui triplu careu este că ne vom urî, că ne vom detesta, că nu vom avea încredere în noi, dar că vom prefera să reproșăm toate aceste stări celorlalți. De fapt, această perioadă este prielnică pentru a accepta greșelile amoroase din trecut astfel încât să le putem corecta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel