UniCredit Ţiriac Bank a fost desemnată Cea mai bună bancă de Cash Management din România, în cadrul sondajului Euromoney Cash Management 2013

Voturile clienţilor, acordate în cadrul Sondajului pentru Cash Management 2013 efectuat de către prestigioasa publicaţie Euromoney, au desemnat UniCredit Ţiriac Bank drept cea mai bună bancă de Cash Management din România.

Din acelaşi sondaj a reiesit că UniCredit este furnizorul de Cash Management numărul unu şi în Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Cehia, Polonia, Serbia, Slovenia şi Austria.

În restul ţărilor din Europa Centrală şi de Est, UniCredit este în topul trei al celor mai bune bănci de Cash Management, acesta fiind cel mai bun rezultat de până acum în cadrul sondajului derulat anual.

Mai mult, rezultatul agregat pentru Europa Centrală şi de Est plasează UniCredit pe locul doi, respectiv între primii şapte furnizori de produse şi servicii de Cash Management la nivel global şi în Europa de Vest.

Sondajul Euromoney Cash Management este organizat anual de prestigioasa publicatie Euromoney, iar anul acesta numărul respondenţilor a crescut cu 18% (24.442 de voturi).

Respondenţii la sondaj sunt în general persoane cu funcţii de conducere din cadrul companiilor, pe zone precum trezorerie, contabilitate, planificare financiară etc

Despre UniCredit Ţiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeană de top cu reţeaua cea mai extinsă din Europa Centrală şi de Est. În România, UniCredit Ţiriac Bank este una dintre principalele instituţii financiare, oferind servicii şi produse de înaltă calitate pentru 596.000 de clienţi, prin intermediul a 188 sucursale. Banca îşi propune să menţină permanent clientul în centrul activităţilor sale, să fie un partener cu care se lucrează uşor şi să fie o parte activă a comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea. Grupul UniCredit este prezent pe piaţa din România şi prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel