UEFA Youth League, ediția 2020/2021, ANULATĂ

Foto: Markus Spiske - Pexels
Foto: Markus Spiske - Pexels

Comitetul Executiv UEFA a decis astăzi să anuleze ediția 2020/21 a UEFA Youth League din cauza pandemiei Covid-19 și a efectelor sale asupra organizării competițiilor, informează FRF.

Anul trecut UEFA a decis să modifice formatul competiției și să amâne începerea acesteia, dar măsurile impuse de autoritățile sanitare din Europa s-au înmulțit în ultima perioadă. Restricțiile de călătorie care afectează cluburile participante creează dificultăți majore pentru organizarea meciurilor, iar două cluburi au anunțat deja că se retrag din competiție.

Comitetul executiv al UEFA a subliniat că nu există nicio posibilitate de a amâna în continuare începerea competiției și că sănătatea și siguranța jucătorilor trebuie să aibă  prioritate. Din păcate, condițiile pentru reluarea acestei competiții internaționale de tineret nu sunt îndeplinite în circumstanțele actuale, luându-se astfel decizia de a anula ediția UEFA Youth League din acest sezon.

Campioana Ligii Elitelor U19, FC Viitorul, urma să reprezinte România în competiția UEFA. Constănțenii ar fi trebuit să debuteze pe 2 martie, în primul tur, împotriva campioanei Ciprului, Apoel Nicosia, transmite Federaţia Română de Fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel