Ucigașul lui Marian Cozma, eliberat

Ucigașul sportivului Marian Cozma a fost eliberat mai devreme din închisoare. 

Maghiarul Sztojka Ivan, cel care l-a ucis pe handbalistul Marian Cozma, a părăsit închisoarea mai devreme cu patru ani. Motivul eliberării înainte de termen este "buna purtare". Avocații acestuia au declarat că acesta "a muncit în inchisoare și a studiat, obținând o diplomă în psihologie. despre psihicul uman", conform Libertatea.

Informația despre eliberarea ucigașului a venit de la un martor care nu a dorit să își dea numele. Acesta susține că Ivan a dat o petrecere la eliberare și și-a cumpărat o mașină de lux. 

De la 18 ani de pușcărie, la cinci

 Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis, cu un cuțit, pe scările localului Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009. Deși în primă instanță Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare, în apel, primii doi au primit 18 ani, iar cel de-al treilea doar opt. Lucrurile s-au schimbat în Curtea Supremă de Justiție din Ungaria unde, lui Ivan i s-a mărit pedeapsa de la opt la 13 ani și ulterior a fost redusă la nouă. În final acesta a executat doar cinci ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel