Tudose- protestatari, întâlnire. Corupția ucide, precizări

Protestatarii au făcut mai multe precizări înainte de întâlnirea care va avea loc la Palatul Victoriei cu premierul Mihai Tudose. Ei spun că nu merg să negocieze, ci să ceară.

”Precizăm că la întâlnirea de la ora 11.00, cu premierul, nu mergem să negociem, ci să cerem.

Nu se pune problema să facem armistiții sau jocuri politice. E vorba doar de încercarea de a folosi toate pârghiile democratice. Am fost și noi - alături de celelalte grupuri sau ong-uri - de acord că putem încerca și varianta asta. Nu avem pretenția că reprezentăm pe toată lumea și nu decidem noi nimic. Nu putem fi mereu pe placul tuturor, dar încercăm să fim deschiși și transparenți.”, se arată într-un mesaj postat pe pagina Corupția Ucide.


(w670) 


Prim-ministrul Mihai Tudose se întâlneşte miercuri, la ora 11,00, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii a 43 de organizaţii civice, active în protestele de stradă, care au cerut o discuţie privind legile Justiţiei şi modificările la codurile penale. 

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a organizaţiei Iniţiativa România, de comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegaţi din partea organizaţiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent şi clar. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel