Tragedie Caracal. Samin, felicitări pentru Gheorghe Dincă. Mesajul lui Sandu Lungu

În timp ce cazul de la Caracal a cutremurat o țară întreagă, un tânăr care se prezintă sub numele de "Samin", s-a filmat în timp ce îl felicită pe Gheorghe Dincă. Luptătorul Sandu Lungu a reacționat după ce Samin a postat o fotografie cu el.

Clipul revoltător are 4 minute şi 55 de secunde. Jigniri şi cuvinte grele aduse fetelor care se presupune că au fost ucise, pentru părinţii acestora şi pentru românii care cer dreptate. Cireașa de pe tort sunt cuvintele de laudă la adresa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

"Am un mesaj pentru România, pentru popor şi pentru Poliţia Română! Îl felicit pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, pentru faptele lui deosebite. Gheorghe Dincă, eu te susţin, te voi susţine şi afară şi înăuntru. Dacă o să mai cad şi eu o dată la pârnaie, o să am grijă de tine. Ai înţeles, omule?! Bine ai făcut!", a spus Samin. 

Între timp, clipul acestuia a fost șters de pe youtube, dar a fost repostat de alți utilizatori revoltați.

Luptătorul Sandu Lungu i-a transmis un mesaj admiratorului lui Gheorghe Dincă, 'Samin'

'Robert Eros sau cum te cheamă, am vazut ca ești un admirator al criminalului din Caracal, public îți cer să scoți poza cu mine de pe profilul tău de Facebook!Urgent! Din păcate, vin și retardați să facă poză, nu este vina mea, eu nu aleg cu cine fac poze pentru că nu îi cunosc pe marjoritatea! Mi-aș fi dorit să fiu eu la poarta criminalului să îl judec eu cum știu eu! Dați vă rog report la Facebook-ul nemernicului! De câteva zile sunt trist și preocupat de drama acelei fete ,sunt tata a doua fete si un baiat va dati seama ca nu pot fi indiferent și apare boschetarul ăsta retard și pune poza care a facut-o în centrul orașului Oradea cu mine și mai și vorbeste fără el, dacă îl prind vă promit că fac un live cu el cum îi rup urechile! Merg în centru, e plin de oameni, unii vin mă striga pe nume sau vin langa mine și fac selfie, sincer acum eu înțeleg supărarea multora, dar ce vină am eu? Să stau în casa, în orașul unde m-am născut și trăiesc pentru că vine oricine vrea să facă poza, scrie pe fruntea fiecaruia ce este? Eu nu mă voi schimba, nu voi alege, rămân același Sandu pe care îl știți!' a scris Sandu Lungu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel