Telefoanele și Wi-Fi-ul, PERICOL pentru gravide

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cel mai nefondat subiect face ravagii. Cât de periculoase sunt telefoanele sau Wi-Fi-urile pentru sănătate.

Potrivit unui studiu efectuat recent, telefoanele și Wi-Fi-ul nu duc doar la cancer, ci cresc șansele de avort spontan pentru femeile însărcinate cu aproximativ 50%. 

Această cercetare a fost efectuată pe un eșantion de 913 femei însărcinate, în California, în diferite stadii ale sarcinii. Fiecare femeie avea un contor special, care măsura exunerea la radiații timp de 24 de ore pe parcursul unei zile obișnuite. În urma efectuării acestui studiu, rezultatele au dovedit că femeile însărcinate cu cea mai mare expunere la radiațiile MF au un risc de 48% de avort spontan, notează playtech.ro. El mărește riscul avortului spontan, al sarcinilor extrauterine sau premature, dar și sindromul morții subite ale nenăscutului. Un studiu afirmă că acest viciu practicat și în timpul sarcinii duce la paralizia cerebrală a bebelușului.

Adevărul despre telefoane. Cancerul provocat de acestea este o speculație

Telefoanele emit o radiație de energie mult mai mică, mai slabă decât lumina, considerată a fi „neionizată". Știm că radiația neionizată nu dăunează ADN-ului în modul în care o face cea ionizată. Pentru a afla dacă și această formă de radiație afectează în vreun fel organismul și sănătatea oamenilor, Jonathan Samet, decanul Școlii de Sănătate Publică din Colorado și expert în radiotelefonie, a explicat încă din 2011, cu subiect și predicat, ce trebuie să știi despre acestă problemă.

Carnea roșie, mult mai periculoasă decât telefonul

În anul 2011, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a considerat radiația telefonică „posibil cancerigenă". Nu este un „NU" absolut, dar nici un „DA" hotărât. Șase ani mai târziu, Samet a spus că dovezile în ambele direcții sunt încă amestecate și că, pentru moment, nu ar trebui să luăm de bune orice legate de „cancerul provocat de telefoane".

În urma mai multor studii realizate pe-o scară mai mare de 1.000 de participanți, nu a demonstrat că semnalul WiFi, semnalul GSM sau Bluetooth distrug în vreun fel sănătatea. Totodată, radiații radio există în jurul nostru în fiecare zi de la zeci de turnuri de emisie – recepție. În profunzime poți parcurge și acest articol despre pericolul superficial prezentat de WiFi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel