EXCLUSIV  TAROM Business Lounge, inaugurare - nou spațiu ultramodern la Otopeni - VIDEO

TAROM Business Lounge, inaugurare - nou spațiu ultramodern la Otopeni
TAROM Business Lounge, inaugurare - nou spațiu ultramodern la Otopeni

Tarom a inaugurat, joi, 13 decembrie, un nou spațiu pentru oaspeții României care sosesc pe aeroportul Otopeni.

La evenimentul inaugurării oficiale a TAROM Business Lounge au fost prezenți ministrul transporturilor, Lucian Șova, alături de ambasadorul Britanic în România, Andrew Noble, împreună cu CEO TAROM, Werner Wilhelm Wolff, CEO CNAB, Traian Panait, CEO dnata Catering, Saade Hardan.

Oportunitatea pe care ne-o oferă astăzi Tarom este generată de inițiativa care la nivelul companiei, în ultimul an, se manifestă cu un dinamism ridicat. Practic, intenția de a moderniza acest salon a fost generată și de nevoile pe care le avem în perioada următoare legate de președinția Consiliului Uniunii Europene. Am viitat și salonul oficial care a fost refăcut și recompartimentat de-o manieră care să poată procesa vizitatori pe perioada evenimentelor care se vor desfășura în România de-o manieră mai eficientă”, a spus ministrul Lucian Șova.

La rândul său,  ambasadorul Britanic în România, Andrew Noble, a precizat: ”Pentru mine va fi o sărbătoare peste două zile: o aniversare pesonală. Am sosit pe aeroportul Otopeni pe 15 decembrie 1983 pentru prima oară! Iar ceea ce s-a întâmplat în 35 de ani și la aeroport și în țară este pentru mine o mare fericire. Marea Britanie vrea să fie partenerul cel mai loial al României. Mă bucră faptul că o firmă britanică gestionează acest spațiu, acest lounge al aeroportului. Avem toate posibilitățile pentru dezvoltarea aeroportului. Avem mulți turiști care vin din toate colțurile Marii Britanii. Mă bucur să fie aici la otopeni la ănceputul unei noi misiuni la nivel internațional”.

La finalul evenimentului invitații au servit o cupă de șampanie și și-au urat ”Crăciun Fericit”.

VIDEO

Vezi și: Demnitar britanic, primit la Palatul Elisabeta. Motivul vizitei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel