EXCLUSIV  Supraspecializarea în chirurgia oncologică, cu Prof dr Silviu CONSTANTINOIU. Academia de Sănătate

Prof dr Silviu Constantinoiu. Foto: DC News
Prof dr Silviu Constantinoiu. Foto: DC News

Prof dr Silviu CONSTANTINOIU este invitatul de luni, 10 ianuarie 2021, al emisiunii Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel Popescu. Emisiunea, care va fi difuzată de la ora 11.00, va avea ca subiect chirurgia oncologică. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe Prof dr Silviu Constantinoiu, șeful Clinicii 1 Chirurgie de la Spitalul Sfânta  Maria din București și de la UMF Carol Davila București, președinte al Comisiei de Chirurgie a Ministerului Sănătății. Vom discuta un subiect care se poate intitula, generic, chirurgia oncologică, în contextul în care cancerul este boala agresivă și răspândită cu toții, în contextul în care lupta cu cancerul a înregistrat progrese majore. Această luptă se bazează, precum se știe, piloni. În linii mari,vorbim de chimioterapie, de radioterapie, dar și evident de chirurgie. Cu chirurgia cumva a și început, să spunem, lupta contra cancerului. Rămâne și astăzi metoda care vindecă cel mai mult cancerul atunci când îl surprindem în stadii precoce, intervenția chirurgicală poate fi curativă. De multe ori poate neglijată, aș spune, de decidenții în sănătate”, a dezvăluit prof dr Irinel  Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 3 ianuarie 2022, de la ora 11.00, cu reluare de la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel