EXCLUSIV  Sunt cele mai bune vești pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu. Mai mulți bani, noi persoane, idei de afaceri

Foto Pexels
Foto Pexels

Până pe data de 5 aprilie, Venus va sta în semnul Vărsătorului.  

Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră, a transmis Daniela Simulescu, având și o serie de previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec/Ascendent în Berbec

Planurile tale de viitor pot fi concretizare cu ajutorul prietenilor. Sau în cercul tău vei primi noi persoane, mai noncomformiste, care să îți aducă o nouă perspectivă asupra relațiilor. Vei participa la mai multe evenimente. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele te vor sprijini în zona carierei. Venus este și guvernatorul tău. Vor fi multe surprize, dar până la urmă nu va fi chiar așa de neplăcut. Îți vei da seama că schimbările te ajută să evoluezi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nicio călătorie făcută până pe 5 aprilie nu va fi întâmplătoare. Deci fii cu ochii-n patru și cu urechile bine ciulite! Vor fi beneficii în zona educației. Vor apărea în viața ta unele persoane care te vor ghida. 

Rac/Ascendent în Rac

Venus te provoacă să înveți să faci investiții, adică să îți faci banii să producă bani. De asemenea, poți avea o perioadă foarte interesantă din punctul de vedere al intimității. Vei descoperi multiple mistere. 

Leu/Ascendent în Leu

Venus va tranzita casa relațiilor. Poți lucra alături de partener pentru a aduce un strop de noutate în viața de cuplu. Sau poți cunoaște unele persoane curioase și diferite față de foști parteneri. Susținere în chestiunile legale. 

Continuarea pentru restul zodiilor pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel