Suciu, săgeți spre Ion Ștefan. Atac exploziv: Bate toate recordurile

Rodica Mitu / 12 feb 2020 / 13:04 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Suciu (PSD) a lansat un atac la adresa ministrului Ion Ștefan.

„Sunt anumiți miniștri liberali, politicieni de la PNL care mint foarte bine, alții care o fac extrem de prost, dar între acești miniștri se distinge cu adevărat un ministru care bate absolut toate recordurile. Vreau să mă refer la domnul ministru Ion Ștefan. (...) Cred că e prima poziționare publică pe care o am despre domnul ministru, având în vedere și calitatea mea trecută de ministru titular în locul pe care îl ocupă domnia sa acum.

Și am să încerc să vă prezint o serie întreagă de minciuni, de păcăleli și de lucruri total neadevărate pe care le-a spus în spațiul public. Știți că peste tot s-a lăudat - și citez din memorie - că a redus linia politică a Ministerului cu 30 la sută, a tăiat posturi de secretari, subsecretari de stat. Însă domnul ministru a mințit. Am aici organigrama Ministerului Lucrărilor Publice și a Administrației Publice, din care reiese că domnul ministru Ion Ștefan este secundat de către șase secretari de stat. Șase a avut și fosta guvernare. Mai are, pe lângă cei șase, patru subsecretari de stat. A avut și fostul minister.

(...) Ce a redus domnul Ion Ștefan? (...) Nu semnează absolut nimic. Toate atribuțiile sunt delegate secretarilor”, a spus Suciu.

 

 

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28