Sofia Vicoveanca îşi pune zilnic viaţa în pericol: “Blocul meu are bulină roşie!”

Cântăreața de muzică populară Sofia Vicoveanca va face, sâmbăta aceasta, la “Refresh by Oana Turcu”, o mărturisire incredibilă. Artista îi va povesti Oanei cum zi de zi îşi pune viaţa în pericol.

Una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi, Sofia Vicoveanca, face sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, la “Refresh by Oana Turcu” o mărturisire incredibilă. Artista îi va povesti Oanei cum zi de zi îşi pune viaţa în pericol: „Blocul meu are bulină roşie. (...) Nu! Când o să fie cutremur, eu o să fiu plecată în turneu!”, îi va spune cântăreaţa, completând: „De ce să mă leg la cap fără să mă doară?! Dacă mi-i să mor, mor!”.

Îndrăgita interpretă, care pe 1 octombrie va împlini 58 de ani de carieră artistică, va vorbi despre mai toate momentele importante din viaţa ei, de la fuga împreună cu mama sa din calea războiului, la naşterea fiului ei, despre care spune: „venirea pe lume a pruncului mi-a coborât glasul cu o terţă, deşi n-am făcut gălăgie. Mai ales că şi doctorul mi-a spus asa: << dărâmi spitalul, dar îţi pierzi forţa>>!”, va mai povesti ea. Tot sâmbăta Sofia Vicoveanca va vorbi cu nostalgie despre unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa unei femei, nunta. „Eu n-am fost mireasă, pentru că nu m-am văzut frumoasă. Miresele trebuie să fie frumoase neapărat!”, se va destăinui artista.

[citeste si]

Despre relaţia de iubire cu soţul său, despre legătura specială cu fiul său, dar şi despre ameninţările pe care le primeşte chiar de la colegii săi de breaslă, Sofia Vicoveanca va vorbi sâmbăta aceasta, de la 22:00, în cea mea nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel