Slăbește cu ciocolată. Dietă după sarcină

Ciocolată
Ciocolată

Dacă vrei să slăbești după sarcină, află că nu trebuie să renunți să mănânci delicii!

Poți mânca ciocolată neagră. Cercetătorii au arătat că dacă acest desert este consumat cu moderație, formele corpului nu vor avea de suferit.

Problema cu ciocolata

Problema cu ciocolata din supermarket-uri este conținutul ridicat de zahăr rafinat, grăsimi dăunătoare și prea puțină cacao în stare pură. Ciocolata care se găsește pe rafturi conține cacao într-o proporție de 26%, pe când în ciocolata neagră conținutul este mult mai ridicat.

Daca vrei să revii la formele pe care le aveai înainte de a deveni mămică, trebuie să consumi doar deserturi care conțin minum 70% cacao pură.

Ciocolata neagră este bogată în vitamine, fier, potasiu, calciu, vitamina A și vitamina E și are un rol esențial în menținerea sănătății musculare și nervoase. În plus, conține magneziu, benefic în combaterea stresului și a stărilor de anxietate.

Ciocolata neagră este bogată în antioxidanți care luptă împotriva îmbătrânirii și a bolilor de inimă. Două pătrățele pe zi sunt suficiente pentru proaspetele mămici care doresc sa revină la formele de dinaintea sarcinii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel