Sile Cămătaru, război din închisoare. Probleme mari în spatele gratiilor

Sile Cămătaru își continuă războiul chiar și din închisoare.

Revoltat pentru că nu este lăsat să ispăşească pedeapsa în regim semideschis, Sile Cămătaru le-a declarat război şefilor penitenciarului în care este încarcerat şi pare dispus să meargă până în pânzele albe.

Într-un proces care are primul termen chiar săptămâna viitoare, Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, acuză conducerea Penitenciarului Rahova de încălcarea mai multor drepturi. Conform articolului invocat de Sile, şefii penitenciarului nu ar fi ţinut cont în momentul în care au decis executarea pedepsei în regim închis, de mai multe aspecte: "vârsta persoanei condamnate, starea de sănătate a acesteia, conduita persoanei condamnate, disponibilitatea persoanei condamnate de a presta muncă și de a participa la activități educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică și asistență socială, moral-religioase, instruire școlară și formare profesională", informează Spynews.

Condamnările definitive în "Dosarul Clanurilor" au dat mai bătăi de cap directorilor de penitenciar din țară, care s-au pomenit, dintr-o dată, cu cele mai periculoase căpetenii ale lumii interlope. Mai mult, situația este și mai complicată cu cât o mare parte dintre acești noi deținuți se dușmănesc de moarte unii cu alții. Este și cazul fraților Cămătaru, care se află în război deschis cu Sportivii, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel