Show la Campionatul de Table!

Parcul Mitropoliei din Targoviste este in weekend scena celei de a doua etape a  Trofeului Ciucas la Table 2014, cel mai important eveniment de profil din Romania. Competitia organizata sub egida Federatiei Romane de Table se desfasoara in sistem open, fiind deschisa atat profesionistilor, cat si amatorilor.

Parcul Mitropoliei din Targoviste este in weekend scena celei de a doua etape a  Trofeului Ciucas la Table 2014, cel mai important eveniment de profil din Romania. Competitia organizata sub egida Federatiei Romane de Table se desfasoara in sistem open, fiind deschisa atat profesionistilor, cat si amatorilor.

Premiile sunt in valoare de 700 EURO.  (400 EURO – locul I, 200 EURO – locul II si 100 EURO – locul 3). Inscrierile se fac pe baza unei taxe de 20 lei achitate la fata locului, sambata, dupa ora 11.00. Organizatorii isi rezerva dreptul de a limita la 256 locuri tabloul de concurs.

Se pot pre-rezerva locuri si pe e-mail (nume complet, telefon) la adresa [email protected], insa taxa de inscriere se achita doar in Parcului Mitropoliei. Se pot inscrie doar persoanele care fac dovada ca au peste 18 ani. Programul competitiei va fi stabilit in functie de numar participantilor si de ordinea inscrierilor pe tablou, iar marea finala este programata duminica seara.

Toti cei prezenți la turneu vor avea la dispozitie o multime de activitati interactive in urma carora pot castiga premii constand in bere, cutii de table, dar si multe alte cadouri surpriza din partea sponsorului principal. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Targoviste si va fi prezentat de Cosmin Tudoran de la trupa Ca$$a Loco.

Romania este o tara cu traditie in table. Pana in prezent, tara noastra are in palmares patru titluri europene si un titlu mondial la table, cucerit in 1992 de Ion Ressu, nepotul celebrului pictor Camil Ressu.

Prima etapa s-a desfasurat in iunie, la Brasov, si s-a bucurat de un mare succes. Si-au etalat talentul la table in Piata Sfatului peste 200 de concurenti si numeroase VIP-uri (hocheistii campioanei Corona Brasov, campionul mondial la scrima Rares Dumitrescu, fotbalistul Cristi Bud si chiar primarul George Scripcaru). Concursul a fost castigat de Adrian Nitu, un brasovean care s-a impus si la editia din 2013.  

"Faptul ca am avut acelasi campion doua editii la rand este poate cea mai clara dovada ca tablele nu sunt un joc de noroc, ci se axeaza mai mult pe stiinta si strategie. A fost o emulatie deosebita la Brasov si imi doresc sa avem parte de aceeasi atmosfera si la Targoviste", a declarat Liviu Radu, presedintele Federatiei Romane de Table.

Ultima etapa a Trofeului Ciucas la Table 2014 se va desfura la sfarsitul lunii august la Ploiesti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel