EXCLUSIV  Șerban Nicolae, reacție EXPLOZIVĂ din PSD, după acuzația gravă a lui Vela

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marcel Vela a acuzat că PSD avea în plan organizarea de evenimente tip 10 august de Paști. Reacția din PSD vine de la Șerban Nicolae. Mesaj exploziv. 

”Mi se pare că este o declarație iresponsabilă, deosebit de periculoasă și chiar ticăloasă. Arată, practic, disprețul față de cetățenii români, sugerând că nu se duc la biserică din credință, ci se duc la biserică pentru că-i mobilizează primarii sau alți lideri politici. Acest dispreț față de români e absolut intolerabil, indiferent că e vorba de Vela, Orban sau Iohannis. Din punctul meu de vedere, ministrul ar fi fost primul chemat să manifeste decență, autocontrol și reținere. Eu n-am informațiile pe care le are el, dar, cu siguranță, oamenii nu se duc la Înviere la Biserică, indiferent de altă ocazie, pentru că-i îndeamnă primarul sau un lider politic, se duc la biserică din credință. Dacă Vela n-a înțeles acest lucru până la această vârstă, e foarte grav, dar n-aș vrea să se transforme problema lui într-o problemă pentru toți. Din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să manifeste mai multă decență și mai multă reținere, este o perioadă tensionată, deosebit de sensibilă și orice fel de asemenea afirmație iresponsabilă poate crea consecințe negative grave. În ceea ce ne privește, PSD, nici prin decizie politică, nici prin lideri politici, n-a îndemnat vreodată la încălcarea legii, la nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a epidemiei și, în general, nu a făcut nimic care să pună în pericol buna funcționare a autorităților publice” a fost reacția lui Șerban Nicolae, pentru DCNews.  

Declarația lui Marcel Vela

”Pentru sâmbătă, sunt suficienţi de mulţi cetăţeni implicaţi în alte partide politice care vor să facă diversiuni şi să creeze mici evenimente gen 10 august care să stârnească credicioşii să asalteze bisericile. Nu doream ca jandarrmeria sau poliţia să intervină într-un mod care ar fi fost discutabil", a spus Marcel Vela la Digi24. Potrivit ministrului de Interne, are informaţii sigure potrivit cărora sunt primari PSD care ar fi pregătit astfel de diversiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel