Sectorul 3: Licitaţie pentru lucrări necesare obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu în cazul şcolilor

Primăria Sectorului 3 anunţă pe SICAP o licitaţie pentru lucrări necesare obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu şi, după caz, de protecţie civilă pentru unităţile de învăţământ aflate în administrarea Consiliului Local.

Valoarea totală estimată este de 38.712.498 lei.

Obiectul acordului cadru îl reprezintă realizarea de lucrări necesare obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu şi, după caz, de protecţie civilă, în conformitate cu prevederile Ordinului MAI nr. 129/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea şi autorizarea de securitate la incendiu şi protecţie civilă.

Mai exact, este vorba despre dotarea unităţilor de învăţământ cu aparate şi echipamente, inclusiv montarea acestora sau realizarea instalaţiilor aferente punerii în funcţiune, pe baza propunerilor formulate prin documentaţiile întocmite de proiectantul expert; executarea lucrărilor de construcţii şi instalaţii necesare pentru protecţia împotriva incendiilor.

Dacă după finalizarea lucrărilor şi verificarea din teren de către inspectorii ISU a măsurilor realizate vor exista lucrări suplimentare sau corecţii ale celor deja realizate, se vor executa noile lucrări sau se vor remedia neconformităţile în acord cu măsurile dispuse de ISU.

Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut, iar durata contractului este de trei ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel