EXCLUSIV  SCANDAL USR. Cosette Chichirău: Au încercat, în zadar, să mă lipească pe mine de orice controversă

Cosette Chichirău FOTO AGERPRES
Cosette Chichirău FOTO AGERPRES

Cosette Chichirău, președintele USR Iași, se delimitează ferm de „orice atitudine misogină sau xenofobă a oricărei persoane din USR sau din afara partidului”.

Reacția vine ca urmare a articolului Cosette Chichirău nu s-a delimitat de vicepreşedintele USR exclus pentru homofobie, publicat, joi, 13 februarie 2020. Lui Cosette Chichirău i se ceruse o delimitare publică față de declarațiile lui Marian Curmei, proaspăt demis din funcția de vicepreședinte al filialei județene.

Mă delimitez ferm de orice atitudine misogină sau xenofobă a oricărei persoane din USR sau din afara partidului. Am făcut-o deja pe grupul intern de membri al filialei USR Iași”, a spus, vineri, Cosette Chichirău pentru DCNews, adăugând totodată că „nu există niciun motiv pentru mine să dau declarații de delimitare, pentru că niciodată nu am promovat astfel de atitudini”.

Marian Curmei era membru al Biroului Județean Iași și nu putea fi sancționat de noi, ci doar de Biroul Național. Potrivit statutului USR, membrii Birourilor Județene pot fi sancționați doar de către Biroul Național al partidului. Toate plângerile împotriva lui Marian Curmei erau, așadar, adresate Biroului Național”, a explicat Cosette Chichirău.

„Astfel de articole sunt promovate de aceleași persoane care au încercat, în zadar, să mă lipească pe mine de orice controversă din filială”, a conchis Cosette Chichirău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel