Săptămână GREA pentru o ZODIE. "Plângeți, reproșați, regretați. NU țineți în voi"

HOROSCOP 13-19 aprilie 2020. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a oferit previziunile astrale pentru săptămâna 13 - 19 aprilie. Una dintre zodii trebuie să învețe câteva lucruri importante.

HOROSCOP 13-19 aprilie 2020  "Pentru voi, această perioadă este foarte grea, pentru că nu toată lumea se vede cu toată lumea, nu toate familiile sunt împreună, pentru că încă sunt restricții. Vă simțiți pierduți, nu vă place, nu vă simțiți bine, nu că bucurați, credeți că fără familie nu sunteți nimic, că fără emoții, trăiri, îmbrășișări și mese mari nu vă mai regăsiți. Chiar dacă e greu, puteți trece peste aceste aspecte, puteți să faceți o masă delicioasă, să vă sunați persoanele dragi", le spune astrologul DC News nativilor Rac.

HOROSCOP 13-19 aprilie 2020  "Înainte de Ziua Sfântă, v-aș rugă ca pe întrega săptămână să regândiți modul vostru de gestionare a resurselor. Cât de mult ați investit pentru ceilalți și cât de mulți ați investit pentru voi. Aveți grijă și dacă simțiti să plângeți săptămâna aceasta, să reproșați, să vă supărați, să regretați, nu le țineți în voi! În plus, gestionați-vă altfel resursele pentru că trebuie să vă asigurați supraviețuirea voastră și apoi a celorlalți", a completat ea. 

HOROSCOP 13-19 aprilie 2020  "Faptul că Venus a intrat în Gemeni, în casa a 12-a pentru voi, casa pentru spiritualitate. Voi faceți cu mare drag tot ceea ce înseamnă post, rugăciune, medicație, stat în genunchi, o faceți cu ușurință și să simțiți bine", completează astrologul. 

Vezi aici previziunile astrale pentru fiecare zodie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel