Salvarea echipelor 'mici' din România a picat. Inițiativă respinsă

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal a respins, joi, în unanimitate, propunerea președintelui FRF, Răzvan Burleanu, ca 5 procente din banii proveniți din vânzarea drepturilor TV ale meciurilor din Liga I să fie cedate cluburilor din Liga a II-a și a III-a.

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dănuț Coman, a declarat la finalul ședinței că nimeni nu ar fi de acord să cedeze altcuiva un procent din salariu. "Nu am fost cu propunerea privind cedarea a 5% din drepturile TV, rămâne să vedem ce se mai întâmplă. S-au discutat mai multe aspecte referitor la această propunere a FRF, dar nu vreau să intru în polemică. Nu am fost de acord, cine poate să fie de acord să dea 5% din salariului lui altcuiva? Fiecare club are propria pepinieră, la fel o facem și noi. Avem și echipă a doua în care investim. Nu luăm jucători doar din ligile inferioare", a spus oficialul grupării giurgiuvene.

Întrebat dacă această propunere este una electorală făcută de Răzvan Burleanu pentru a-și atrage voturile cluburilor din ligile inferioare la alegerile pentru președinția FRF de anul viitor, Coman a răspuns: "Mă interesează mai puțin dacă este așa sau nu. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, nici la LPF, nici la FRF", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel