EXCLUSIV  S-a AFLAT! Ce nu se știa până ACUM despre Gabriela Firea. ”Să nu uităm...”

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Gabriela Firea s-a născut pe 13 iulie 1972, la Bacău. Cu această ocazie, Daniela Simulescu i-a realizat portretul astrologic.  

"Este o nativă Rac, adică o persoană preocupată de crearea unei familii, unui cămin, unor legături puternice față de persoanele dragi. Vrea să fie o mamă perfectă și să aibă siguranță emoțională și materială. Iar Soarele în conjuncție cu Nodul Sud demonstrează și mai mult tăria acestor caracteristici, ea preluândându-le din alte vieți/din moștenirea genetică. Am putea spune că obiectivul său este confortul familiei", a declarat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Tot ea mai precizează și că "triada Luna-Mercur-Marte în Leu îi conferă multă determinare, un orgoliu pronunțat, dorința de a organiza, și bineînțeles nevoia de a fi respectată și celebră. Luna în Leu vine cu o voință nemăsurabilă, cu extravaganță, și o face să vrea să fie permanent în centrul atenției. Mercur în Leu o face să comunice cu multă încredere, să fie temperamentală, dar și să vorbească ușor în fața mulțimilor. De parcă s-ar fi născut pe o scenă. Marte în Leu face din orice nativ să se pună singur în rolul conducătorului, să organizeze, să fie mândru, dramatic sau vanitos.

De obicei, un om născut în zodia Racului este introvertit și temător, dar energia Leului din astrograma Gabrielei Firea a ajutat-o să nu se teamă de camere, reflectoare, de provocări, să fie îndrăzneață sau de a fi pe prima pagină a ziarelor. Și să nu uităm că și-a experimentat și alte talente cum ar fi cântatul."

Daniela Simulescu a ținut să adauge și că "tot această energie nu o va lăsa deloc să se mulțumească cu puțin, ci o va conduce cu mult curaj și egocentrism către lupta pentru obiective din ce în ce mai greu de obținut."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel