Urmărește emisiunea live


Rovana Plumb și-a păstrat portofoliul de la Ministerul Mediului

rovana1
rovana1

Deputatul de Dâmbovița,  Rovana Plumb, și-a păstrat portofoliul de la Ministerul Mediului. Premierul Victor Ponta declara în campania electorală, la Târgoviște, că  judeţul Dâmboviţa va avea un ministru şi în următorul guvern.

Fostul  europarlamentar PSD, Rovana Plumb și-a menținut portofoliul de la MInisterul Mediului. În timpul guvernării Adrian Năstase, Plumb a deținut șefia  Autorităţii Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, având rangul de secretar de stat.

 Născută în iunie 1960, Rovana Plumb este la origine din județul Dâmbovița, iar în 2004, a obținut diploma de doctor în domeniul managementului sistemelor industriale – Universitatea Politehnica Bucureşti. Primul contactul cu politica l-a avut în 1994, când a devenit membru PDSR, urmând ca în anii următori să deţină şi funcţii de conducere. Rovana Plumb a fost și  preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD.

Rovana Plumb a devenit membru al PDSR în 1994, membru al Consiliului Național al PDSR in 1998, membru al Biroului Coordonator al PSD in 2004, presedinte al Organizatiei de Femei PSD in 2005, functie pe care o detine si in prezent. Rovana Plumb a fost deputat in Parlamentul Romaniei in perioada 2004-2007.  Ulterior, Rovana Plumb a devenit europarlamentar.

Potrivit declaratiei de avere, Rovana Plumb are, impreuna cu sotul sau, un teren intravilan in Ilfov, cu suprafata de 1898,16 metri patrati si trei sferturi dintr-un teren intravilan din Dambovita (2600 de mp) si dintr-un teren agricol in acelasi judet, obtinute prin "succesiune legala".

 Tot impreuna cu sotul sau, Rovana Plumb are o casa de locuit de 671 de metri patrati in judetul Ilfov, cumparata in 2007, o casa de vacanta in judetul Dambovita, obtinuta in 1998 prin succesiune legala si un apartament de 50 de metri patrati in Bucuresti, cumparat in 1982.

 Totodata, Rovana Plumb are si bijuterii de 7000 de euro. Rovana Plumb are un credit de 800.000 de euro contractat in 2007 la BRD si scadent in 2030.

Rovana Plumb  a avut în conducere şi compania de cosmetice Gerovital, din 1995 până în 2000. În cadrul aceluiaşi domeniu, Plumb deţine şi un brevet de invenţie pentru metode de tratament cosmetic cu produse “Gerovital H3 Dr. Ana Aslan”, obţinut în 2001.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel