Românii, JEFUIȚI la ieșirea din țară. Noua METODĂ care face ravagii

Mai mulți români au căzut pradă tâlharilor care îi pândesc pe autostrăzile din Ungaria. Modul în care operează este foarte simplu, numai că românii au început să distribuie mesaje de atenționare, iar astfel metoda a devenit cunoscută.

Românii care muncesc în străinate și  tranzitează Ungaria pentru a ajunge înapoi în țările din occident au căzut pradă tâlharilor de pe șoselele țării învecinate României. 

Metoda prin care șoferii români sunt jefuiți a devenit una deja cunoscută pentru cei care fac drumuri regulate și tranzitează această țară și este descrisă de stiridiaspora.ro. 

Conform mesajelor care circulă în mediile online, hoții s-au organizat în bande și ar fi chiar înțeleși cu câțiva angajați ai benzinăriilor. Țintele sunt românii pentru că preponderent ei sunt cei care folosesc această rută de ieșire din țară către vestul Europei. Mai mult decât atât, de cele mai multe ori autoturismele sunt burdușite cu bagaje, electronice și fel de fel de lucruri din bagaje.

Unii au reușit să scape 

Astfel de persoane sunt cele mai căutate de hoții care acționează pe autostrăzi, în zona spațiilor pentru servicii și a benzinăriilor.

Mesajele de atenționare din online au deja mii de distribuiri, iar oamenii confirmă că și lor li s-a întâmplat același lucru. Unii dintre ei, mai vigilenți, au reușit să scape.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel