Controversă la ”Românii au Talent”. Carmen Moise: Mă lovește brusc! Chiar nu s-a gândit că-l recunoaște cineva?

Jurnalista Carmen Moise a făcut o descoperire de proporții, în timp ce se uita la "Românii Au Talent", de la Pro TV.

Adrian Dumitru a povestit că a absolvit Kinetoterapie şi, deşi şi-ar fi dorit o carieră în muzică, nu şi-a permis. De fapt, concurentul ar fi tenor la Opera Naţională.

Jurnalista Carmen Moise și-a amintit de un eveniment pe care l-a prezentat, unde "domnul acesta, tenor, a fost atunci pe scenă". 

"Începe o poveste clasică - un domn oarecare, cu o poveste tristă, vine timid şi foarte, foarte emoţionat - pentru că urca pentru prima dată pe o scenă, spune dumnealui (şi accentuează apoi şi juraţii) - ca să îşi prezinte talentul. Juraţii îl privesc circumspect. Nu pare genul talentat. E îmbrăcat "modestuţ" şi e vizibil timorat. Juraţii îl întreabă ce meserie are. "Fizioterapeut", spune el. "Mi-ar fi plăcut să fac muzică, dar nu am avut bani", adăuga. "Vă ascultăm", îi dau juraţii cuvântul. Iar Andra chiar punctează: "parcă văd că ne dă pe spate". Şi, într-adevăr, domnul începe să cânte perfect o arie dintr-o operă, nu mai ţin minte care, de se ridică toată sala în picioare, iar juriul capătă "piele de găină" sau "de cocoș", după caz.

 

În momentul ăla am tresărit. Îl cunosc de undeva pe domnul ăsta, Doamne, de unde îl ştiu? Sigur, sigur ne-am mai întâlnit undeva. Menţionez că am o memorie vizuală destul de bună şi nu sunt neapărat vreo mare melomană. Şi mă loveşte brusc amintirea - anul trecut, prin septembrie, în parcul Moghioroş a avut loc un concert. "Muzica de altă dată" s-a numit. Nu dau detalii pentru că nu vreau să asociez nicio altă persoană sau artist cu această poveste. Atât pot să vă spun - domnul acesta, tenor, a fost atunci pe scenă. Chiar eu l-am prezentat.

Mă tot gândesc - când a apărut la tv, cu fața aia de timorat, şi a spus că e un amărât de fizioterapeut care nu şi-a putut împlini visul, chiar nu s-a gândit că îl va recunoaşte cineva? Vreun coleg, vecin, rudă de la ţară, oricine? Sau, mai grav, putea să îl oblige cineva să vândă această poveste doar pentru a intra în show? Întreb, nu acuz, nu judec. Sunt doar curioasă", a scris Carmen Moise pe Facebook.

Jurnalista a prezentat poza edificatoare cu tenorul, de la evenimentul pe care l-a prezentat, alături de o altă imagine din timpul show-ului. Pare să fie vorba despre aceeași persoană. Carmen Moise a mărturisit că mai mulți oameni i-au confirmat informația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel