”Românii au talent”, cele mai tari momente 18 februarie: Unii mă numesc Copil Minune. Vreau să devin mai deștept ca Einstein

Foto Facebook Românii au talent
Foto Facebook Românii au talent

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au jurizat o nouă ediție a emisiunii „Românii au talent”.

Până acum, trei concurenți s-au calificat direct în semifinale, după ce Andra, Mihai Bobonete, Pavel Bartoș și Smiley au apăsat butonul auriu. Ce moment va reuși să îi convingă vineri seară vom afla în curând.

„În fiecare zi, am fost surprinși de câte ceva”, va spune Pavel Bartoș despre un moment care-l va surprinde cu adevărat și îi va face pe jurați să aplaude minute în șir. 

Un tânăr student din Timișoara va veni în fața juraților cu o poveste de viață incredibilă și un talent pe măsură. „Povestea cu muzica a început într-o biserică”, va recunoaște el când va vorbi despre faptul că a fost crescut de o măicuță. Vizibil emoționat, concurentul își va aminti despre momentele grele prin care a trecut încă de la naștere, dar și despre cum muzica a reușit să-i schimbe viața. Dacă va reuși să-i convingă pe membrii juriului, rămâne de văzut. 

Tot în această seară, un copil de doar zece ani va impresiona cu inteligența lui. „Unii mă numesc Copil Minune. Vreau să devin mai deștept ca Einstein”, spune el. Ceea ce a pregătit va smulge unele dintre cele mai sincere comentarii din partea lui Dragoș Bucur: „Nu știi ce bucurie ești pentru părinții tăi și ce răspundere e pe umerii lor”. Nu ratați ediția din această seară pentru a vedea ce moment a pregătit, dar și ce lucruri îl pasionează pe tânărul participant. 

Cele mai importante momente au fost prezentate pe DCNews.ro:

UPDATE 1: Dansatorii de la Art Studio Repede au umplut scena cu energia lor și au oferit un show pe cinste.

UPDATE 2: Ion Marior a cântat la flașnetă și a adus zâmbete și bună dispoziție la masa juraților.

UPDATE 3: A urmat Ștefan, în vârstă de cinci ani, din Galați. Ștefan este mare iubitor de cărți. Citește foarte multe povești și merge alături de mama lui la bibliotecă. La doi ani și jumătate și-a dat seama că poate spune povești. Mama îi citea povești, el le memora și apoi le povestea. Povestea lui preferata este „Soacra cu trei nurori”. Ștefan i-a impresionat pe jurați. Mihai Bobonete i-a spus: „Îți dau un DA din toată inima. Abia aștept să vii cu următoarea poveste!”

UPDATE 4: Florin Mîndru, cunoscut pe TikTok, a venit la emisiunea „Românii au talent” să-și găsească jumătatea. Mai multe despre momentului lui, AICI!

UPDATE 5: Adrian Stoica și cățelul lui au încântat publicul. Adrian Stoica are 43 de ani și s-a născut la Brașov. A urmat școala de dresaj. Totul în viața lui se învârte în jurul câinilor. Ei sunt colegii lui, familia, prietenii. Jurații au fost cuceriți de momentul lor.

UPDATE 6: „M-ai făcut să râd, m-ai intrigat, dar și enervat!” - aceasta a fost reacția lui Dragoș Bucur după momentul iluzionistului Mihail Kovali. Acesta a trecut mai departe în concurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel