ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018. ALLA, GOLDEN BUZZ, dat de MIHAELA RĂDULESCU- VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018. ALLA, GOLDEN BUZZ, dat de MIHAELA RĂDULESCU Mihaela Rădulescu a apăsat butonul auriu și a dat, în lacrimi, GOLDEN BUZZ. ”Vai, copilule, Doamne!” a spus Mihaela Rădulescu înainte să apese GOLDEN BUZZ. 

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018. ALLA, GOLDEN BUZZ, dat de MIHAELA RĂDULESCU Mihaela Rădulescu a scris pe Twitter, în urmă cu câteva minute: ”Na, acum am si eu emotii... Sper sa va emotioneze si pe voi talentul meu de golden buzzzzzz”. 

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018. ALLA, GOLDEN BUZZ, dat de MIHAELA RĂDULESCU A urcat pe scenă ALLA, care a dansat magnific, transmițând o mie de emoții în același timp. 

”Pfoai de capul meu” au spus toți jurații. 

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018. ALLA, GOLDEN BUZZ, dat de MIHAELA RĂDULESCU ”Am simțit așa de multe pentru copilul ăsta atât de talentat și l-am văzut (Golden Buzz-ul) atât de potrivit pentru copilul acesta care merită o șansă, acum, la 18 ani, de ce să mai aștept?” a spus Mihaela. 

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018. ALLA, GOLDEN BUZZ, dat de MIHAELA RĂDULESCU ”E genul de act artistic aproape imposibil de concurat” a comentat Andi Moisescu. Florin Călinescu a apreciat că Alla a dansat ca și cum ar fi fost ”ultimul dans din viața ei”. 

ROMÂNII AU TALENT, 30 martie 2018. ALLA, GOLDEN BUZZ, dat de MIHAELA RĂDULESCU Pe Twitter, Mihaela a scris: ”Am apasat cu inima, nu cu mana. N-a fost un gest, ci un reflex emotional. Sper sa va miste si pe voi... perfectiunea. Sper ca nu v-am dezamagit. Oricum ar fi, va multumesc pentru seara asta frumoasa, impreuna!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel